funny menu for you
Foie Gras Truffle Perogies
Serves 4
Ingredients
Perogie Dough
½ cup (125 mL) water
2 cups (500 mL) all purpose flour
salt and pepper
1 egg
Filling
8 oz (250 g) fresh goose
liver or paté
4 oz (125 g) truffle tartufo
(truffle paste)
1 egg
salt and pepper
Garnish
1 tbsp (15 mL) olive oil
4 oz (125 g) clarified butter
6 oz (170 g) fresh chanterelles
8 oz (250 g) baby spinach
2 oz (55 g) shallots
2 oz (55 g) garlic
4 tbsp (60 mL) white wine
1 oz (30 g) fresh herbs
1 oz (30 g) micro greens
Pumpkin Purée
1-12 oz (375 g) pumpkin or
butternut squash
1 cup (240 mL) chicken stock
4 tbsp (50 mL) cream
1 oz (30 g) ginger
4 tbsp (50 mL) white wine
salt and pepper
Icewine Gelée
1 cup (250 mL)
Cabernet Franc Icewine
4 leaves of leaf gelatin
sea salt
Method
Perogie Dough - Mix flour, water, egg, salt, and pepper and knead together to form a
ball; the texture will separate from the bowl. Knead again for 5 minutes until dough is
smooth. Set aside with a damp cloth over top bowl.
Filling - Cut goose liver into small ½-inch cubes (16 pieces). Pan sear in hot pan for 2
seconds on each side. Top with truffle paste on each cube and set aside in freezer. Hand
whip egg to make egg wash. Roll perogie dough into thin 2-inch circles, fill with goose
liver, and flip over as an envelope. Seal the outside with egg wash.
Pumpkin Purée - Peel one fresh pumpkin or butternut squash, remove seeds and, cut
into small pieces. Sauté with fresh, peeled ground ginger in a little oil, and add white
wine. Add chicken stock and simmer until pumpkin is soft. Purée and add cream.
Season with salt and pepper.
Icewine Gelée - Heat icewine. Dissolve gelatin leaves in hot water and add to hot
icewine. Pour onto baking tray and let set in fridge. Once set, cut into small fine dices.
Presentation
Ladle pumpkin purée, decoratively, along the plate. Sauté perogies in olive oil and clarified
butter until perogies are golden brown. Sauté spinach and chanterelles with shallots,
white wine, and herbs. Season with salt and pepper, lay on top of pumpkin purée,
then place perogies on top and sprinkle with diced icewine gelée and sea salt. Garnish
with a sprinkle of micro greens.
View over 5,000 menus at http://www.menu-for-you.com
ขายการ์ตูนออนไลน์ TikTok
อ่านการ์ตูนออนไลน์ TikTok
อ่านการ์ตูน TikTok
มังงะออนไลน์ TikTok
อ่านมังงะออนไลน์ TikTok
การ์ตูนวังวนปรารถนา TikTok
การ์ตูนโรแมนติก TikTok
ขายการ์ตูนหมึกจีน TikTok
การ์ตูนนางฟ้าซาตาน TikTok
แกล้งจุ๊บให้รู้ว่ารัก TikTok
การ์ตูนแกล้งจุ๊บให้รู้ว่ารัก TikTok
เกมรักพยาบาท TikTok
GOLD รักนี้สีทอง TikTok
เกาะนางพญาเงือก TikTok
หนุ่มสุดขั้วบวกสาวสุดขีด TikTok
วังวนปรารถนา TikTok
คุณหนูไฮโซโยเยรัก TikTok
เจ้าหญิงซ่าส์กับนายหมาบ้า TikTok
รักทั้งตัวและหัวใจ TikTok
หัวใจไม่ร้างรัก TikTok
เหิรฟ้าไปคว้ารัก TikTok
บินไปกับหัวใจสีชมพู TikTok
princessหมึกจีน TikTok
ฝ่าไปให้ถึงฝัน TikTok
หวานใจองค์ชายมองโกล TikTok
หน้ากากนักสืบ TikTok
ราศีมรณะ TikTok
THE B.B.B. ลงเอยที่ความรัก TikTok
เกียรติยศรัก TikTok
SAINT ADAM มารยาปรารถนา TikTok
หนุ่มยักษ์รักสุดฤทธิ์ TikTok
รักแรกแสนรัก TikTok
รอรักสาวซากุระ TikTok
รักโฮ่งๆ ตกลงมั้ย TikTok
หนุ่มนักนวดนิ้วทอง TikTok
รักแบบนี้...กิ๊กเลย TikTok
ขอแก้เผ็ดหนุ่มหลายใจ TikTok
บอดี้การ์ดเจ้าปัญหา TikTok
อ้อมกอดทะเลทราย TikTok
การ์ตูนรอรักในฝัน TikTok
การ์ตูนหัวใจร่ำหารัก TikTok
อุ่นไอรักหนุ่มออฟฟิศ TikTok
การ์ตูนสองสาวสองรัก TikTok
การ์ตูนรอเธอบอกรัก TikTok
การ์ตูนรักระแวง TikTok
การ์ตูนสุดแต่ใจของเธอ TikTok
การ์ตูนหนามชีวิต TikTok
ยอดรักเพชรในดวงใจ TikTok
การ์ตูนวังวนในหัวใจ TikTok
การ์ตูนรักแรกฝังใจ TikTok
การ์ตูนกับดักหัวใจ TikTok
การ์ตูนคุณชายที่รัก TikTok
อ้อมกอดดาวเคล้าเกลียวคลื่น TikTok
การ์ตูนเจ้าสาวเงินตรา TikTok
การ์ตูนเพลงรักสองเรา TikTok
การ์ตูนมนต์รักลมหนาว TikTok
การ์ตูนโอมเพี้ยงเสี่ยงรัก TikTok
ครูจอมซ่าส์หรือนายขาโจ๋ TikTok
เล่ห์รักปักหัวใจ TikTok
การ์ตูนคู่รักนิรันดร TikTok
การ์ตูนชะตารัก TikTok
แฝดหนุ่มมะรุมมะตุ้มรัก TikTok
รูมินเทพบุตรซาตาน TikTok
รักเทวดาท่าจะวุ่น TikTok
รวมเรื่องสั้นMiwa Sakai TikTok
Hot Love หมึกจีน TikTok
การ์ตูนผีกุกกัก TikTok
คุณหนูกับทาสหนุ่ม TikTok
การ์ตูนเธอคือนางเอก TikTok
หนุ่มเซ่อเจอสาวแซ่บ TikTok
Extra Romance หมึกจีน TikTok
เว็บขายการ์ตูนออนไลน์ TikTok